Synas och synas på rätt sätt

Koll på webb?
ingen fara, det har vi.

We b b

Att synas på webben är idag inte bara ett måste. Webbplatsen är ofta ditt ansikte utåt. Du behöver ta plats på rätt sätt för att nå ut i en ofta stenhård konkurrens, med optimerade sidor både vad gäller design, responsivitet och sökmotorer.

Vi på Klemets Zackrisson knackade den första raden kod till en kund 2004 och skapar idag moderna, väldesignade och stabila webbplatser, eller e-handel, i olika former. Alltid med ett fokus på våra kunders affärer, funktionalitet, användarvänlighet och målgrupp. Vi skapar de flesta webbplatserna med vårt egna CMS-baserade publiceringsverktyg, men arbetar även med plattformar som t.ex. WordPress. Låter det komplicerat? Du kan vara lugn. Vi vet vad du behöver.

När du skaffat en riktigt schysst hemsida till ditt företag vill du ju att den ska synas också, så att kunderna kan hitta dig och dina grymma produkter/tjänster. SEO är en förkortning av Search Engine Optimization, eller Sökmotoroptimering på Svenska. Det handlar om att optimera din webbsida, för att den ska hamna så långt upp som möjligt i sökresultatet, när någon söker efter ett ord relaterat till din hemsida, produkt eller tjänst.

Klemets Zackrisson kan hjälpa dig med både din sökmotoroptimering men också Google Annonsering som ger dig ett heltäckande grepp i den digitala marknadsföringsvärlden. Hör av dig till oss för att få veta mer om priser och paket som kan passa dig.

Du kan slippa borttappade lösen, glömma obetalda fakturor och domäner som går ut. Vi ser till att de alltid är up-to-date!

Vi hjälper dig med allt från hosting och serverunderhåll till drift, uppdateringar och publiceringar. Både av webbplatser och e-handlar. Vi erbjuder både klassiska webbhotell och egna servrar. Låt oss ta hand om det jobbiga, så du kan fokusera på annat!

Webb FÖR ALLA

Små till antalet men storskaliga när det behövs.

Vi är den mindre, men lösningsorienterade byrån med multikompetenta människor, hög flexibilitet och ett glatt humör. Dessutom har vi ett nätverk av människor med olika spetskompetenser för att kunna leverera alla typer av projekt.

Klemets Zackrisson - Google Partner

Certifierad Google Partner

Klemets Zackrisson Reklambyrå är certifierad Google Partner.
En viktig kvalitetsstämpel för expertis inom digital marknadsföring hos Google.

Kunder

Distansia
Creoform
ABB
Expolinc
Medoptik
Björks Buss
KopparCronan
ET Cetera Arktitektbyrå
KopparCronan
Kennedies
Distansia
Medoptik
Mellinger
KopparCronan
Nic & Friends

Snacka webbplats, e-handel eller drift?

Hör av dig till Andreas Klemets
på 073 989 06 00.

Tackar! Vi hör av oss så snart vi kan
Ojdå, nu fick du inte till det ;) prova igen.

När du passar över ditt nummer, godkänner du att vi använder det i enlighet med vår integritetspolicy.

Klemets Zackrisson har blivit Habitat. Samma människor, samma sköna vibes.

till habitat.se