Träffsäker formgivning

Grafisk Design
för ditt budskap

Design

Ett varumärkes identitet innehåller så mycket mer än en logotyp - allting kommunicerar! Både färgval, typografi, mönster och illustrationer sätter tonen. Och vi vet att du inser vikten av ett starkt varumärke. Oavsett om du bara behöver en logotyp eller en hel grafisk identitet så kan vi på Klemets Zackrisson hjälpa dig.

Vi guidar dig rätt bland bland kärnvärden och målgrupp, och hjälper dig att hitta rätt känsla och budskap för att positionera dig på marknaden. Tillsammans skapar vi ett klart och enkelt koncept utan så mycket annat överflödigt fluff.

Print is not dead! Affischer, broschyrer, kataloger, böcker och andra trycksaker må hända digitaliseras. Men frukta ej, dessa behöver fortfarande skapas! Vi hjälper dig att ta fram de trycksaker du behöver oavsett om de ska skickas till tryck, eller om de ska publiceras digitalt.

Vi har ett nära samarbete med flera tryckerier både i Sverige och i utlandet, specialiserade på olika typer av tryck och material. Vi har även vår egna digitala storformatsprinter som printar papper upp till 1 m brett.

En illustration har den exklusiva möjligheten att antingen visa något som inte går att fota, skapa olika mönster och kollage, eller få fram den där unika känslan som krävs för ditt varumärke.

Hos Klemets Zackrisson arbetar en utbildad illustratör som kan hjälpa dig med både den där handgjorda illustrationen som tillför det den där exakta känslan av handgjort, eller kanske en modern, grafisk illustration till hemsidan? Behöver du en specialgjort illustration utprintad i storformat, eller hjälp med att förklara något via en informationgsgrafik. Sluta snacka, vi börjar rita.

Klemets Zackrisson - Google Partner

Certifierad Google Partner

Klemets Zackrisson Reklambyrå är certifierad Google Partner.
En viktig kvalitetsstämpel för expertis inom digital marknadsföring hos Google.

Kunder

Distansia
Creoform
ABB
Expolinc
Medoptik
Björks Buss
KopparCronan
ET Cetera Arktitektbyrå
KopparCronan
Kennedies
Distansia
Medoptik
Mellinger
KopparCronan
Nic & Friends

VILL DU SNACKA formgivning och grafisk design?

Hör av dig till Andreas Klemets
på 073 989 06 00.

Tackar! Vi hör av oss så snart vi kan
Ojdå, nu fick du inte till det ;) prova igen.

När du passar över ditt nummer, godkänner du att vi använder det i enlighet med vår integritetspolicy.

Klemets Zackrisson har blivit Habitat. Samma människor, samma sköna vibes.

till habitat.se