digital marknadsföring

Synas och
synas på rätt sätt.

Digital

Vi har lång erfarenhet av Googles tjänster och hjälper idag en mängd företag med olika typer av digital marknadsföring och annonsering på Google. Vi är även certifierad Google Partner, vilket innebär att vi både är utbildade och uppfyller de höga krav som Google ställer för annonsering.

Vi arbetar stenhårt för att du ska få rätt, och bästa möjliga, exponering för den budget du vill lägga. Till det ger vi dig tydliga och lättförståeliga rapporter för att du ska känna dig insatt och förstå arbetet med Googles tjänster.

SEO är en förkortning av Search Engine Optimization, eller Sökmotoroptimering på Svenska. Det handlar om att optimera din webbsida, för att den ska hamna så långt upp som möjligt på söksidorna, när någon söker efter ett ord relaterat till din hemsida, produkt eller tjänst.

Vi på Klemets Zackrisson kan hjälpa dig med både nybyggnation av en hemsida och regelbunden uppdatering av din Sökmotoroptimering.

Sociala medier innefattar idag flertalet plattformar med olika publik och sätt att nå olika målgrupper. Vi arbetar och sköter annonsering på bland annat Facebook, Instagram, Youtube och LinkedIn.

Att synas i sociala medier kan vara ett bra sätt att nå ut till olika målgrupper med anpassat innehåll och riktade annonser. Vi hjälper våra kunder med båda själva annonseringen, men även med utformningen av annonserna och dess innehåll. Oavsett om det är text, bild eller film. Hör av dig så berättar vi mer!

Påminn dina kunder om att du finns, eller nå ut med information och erbjudanden via ett nyhetsbrev!

Vi kan hjälpa dig både med att formge olika typer av mailutskick och sätta upp ett system för att dina nyhetsbrev ska kunna rulla. Vi arbetar bla. annat med populära Mailchimp, som nyhetsbrev system. Och hjälper dig att selektera för olika målgrupper, skapa olika listor baserat på olika typer av utskick och ställ in när utskicken ska ske.

Digital marknadsföring. för alla.

Små till antalet men storskaliga när det behövs.

Vi är den mindre, men lösningsorienterade byrån med multikompetenta människor, hög flexibilitet och ett glatt humör. Dessutom har vi ett nätverk av människor med olika spetskompetenser för att kunna leverera alla typer av projekt.

Klemets Zackrisson - Google Partner

Certifierad Google Partner

Klemets Zackrisson Reklambyrå är certifierad Google Partner.
En viktig kvalitetsstämpel för expertis inom digital marknadsföring hos Google.

Kunder

Distansia
Creoform
ABB
Expolinc
Medoptik
Björks Buss
KopparCronan
ET Cetera Arktitektbyrå
KopparCronan
Kennedies
Distansia
Medoptik
Mellinger
KopparCronan
Nic & Friends

nya affärer med digital marknadsföring

Prata med Andreas om Digital Marknadsföring. 021 - 81 00 00.

Michaela
Tackar! Vi hör av oss så snart vi kan
Ojdå, nu fick du inte till det ;) prova igen.

När du passar över ditt nummer, godkänner du att vi använder det i enlighet med vår integritetspolicy.

Klemets Zackrisson har blivit Habitat. Samma människor, samma sköna vibes.

till habitat.se