Film & Filmproduktion

Vi gör film som
håller och slår igenom!

Film

Vill du presentera ditt företag, produkt eller tjänst med en snygg film? Med film och rörligt material finns en unik förmåga att locka uppmärksamhet, bygga olika typer av stämningar och trycka på olika typer av känslor. Typiska visningsområden för en företagsfilm är i presentationer, på mässor, på er webbplats eller i sociala medier. Självklart ofta i en kombination.

Vi hjälper dig hela vägen, från idé, koncept och manus till att effektivt anpassa företagsfilmen efter rätt kanaler. När vi väl är i land med produktionen kan vi självklart hjälpa dig att sprida budskapet också.

Ordet reklamfilm för oftast tankarna till den klassiska tv-reklamen, men idag är det så mycket mer än det. Reklamfilm är en filmtyp vars främsta syfte är att öka försäljningen och vetskapen om en produkt eller tjänst.

En reklamfilm är oftast i kortare format, men med ett tydligt och starkt budskap. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilken typ av film som lämpar sig bäst för dig. Vi kan även hjälpa dig att skapa radioreklam till ditt företag.

Reklamfilmsscen från luften eller stillbilder för tryck över ett specifikt område från hög höjd? Med drönare finns få begränsningar.

Vår drönare flygs av två personer för att säkerställa högsta tänkbara kvalitet, en pilot och en kameraoperatör. Med vår DJI Inspire 2 med Zenmuse X7 kamera kan vi leverera högkvalitativ film och stillbild i fyra olika brännvidder och i en mängd olika kvaliteter och format.

Vi har lång erfarenhet av animation, motion graphics och 3D och har genom åren skapat rörlig grafik till allt från TV-vinjetter och reklamfilmer till arkitektbyråer och informationsfilmer.

Vi skapar flera olika typer av rörlig grafik. Bland annat enklare, snabbrenderade skisser, fotorealistiska scener, infografik mm. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Film FÖR ALLA

Du vet väl
också att vi gör det här?

Vi är den mindre byrån med multikompetenta människor, egen utrustning och hög flexibilitet som arbetar med filmproduktion. Dessutom har vi ett brett nätverk av människor med olika spetskompetenser inom film, för att kunna leverera film för alla typer av projekt.

Vi vet vad som fungerar när det kommer till att sprida film. Med fokus på storytelling skapar vi filmer som intresserar och ger dina potentiella kunder rätt känsla av ditt företag.

Har du eget material du vill ha klippt eller kanske en färdigklippt video som behöver grading? Vi hjälper dig att hitta balansen ;)

Med egenproducerad musik till din film eller radiospot får den en helt unik känsla där varje millisekund går att styra åt rätt håll och med rätt känsla.

Klemets Zackrisson - Google Partner

Certifierad Google Partner

Klemets Zackrisson Reklambyrå är certifierad Google Partner.
En viktig kvalitetsstämpel för expertis inom digital marknadsföring hos Google.

Kunder

Distansia
Creoform
ABB
Expolinc
Medoptik
Björks Buss
KopparCronan
ET Cetera Arktitektbyrå
KopparCronan
Kennedies
Distansia
Medoptik
Mellinger
KopparCronan
Nic & Friends

Intresserad av film?

Ring mig, Daniel Zackrisson,
079 077 99 07.

Tackar! Vi hör av oss så snart vi kan
Ojdå, nu fick du inte till det ;) prova igen.

När du passar över ditt nummer till oss, godkänner du att vi använder det i enlighet med vår integritetspolicy.

Klemets Zackrisson har blivit Habitat. Samma människor, samma sköna vibes.

till habitat.se